👋 Ми знов говоримо “До побачення” волонтерам з Туреччини, які протягом двох місяців допомагали нам на проекті «Допомога на колесах» в Харкові. Щодня, разом із соціальним патрулем вони об’їжджали місто, роздавали гарячу їжу та одяг бездомним.

🌏 «Це наша перша подорож у якості волонтерів в іншу країну. Дуже хвилювались та не знали чи впораємось» – говорить Хакан.

👍Та все вийшло бездоганно. Хлопці були завжди уважними до потреб бездомних людей, адже дуже важливо аби на роздачі був порядок і кожен отримав їжу, та завжди слухали робітників ВБФ «Деполь Україна», бо робота з бездомними людьми потребує необхідних навичок.

☪️ «Завдяки Деполь ми отримали незабутній досвід, навчились терпінню, познайомились з людьми, небайдужими до проблем нужденних і, звісно, багато друзів тепер маємо в Україні. І, обов’язково, використаємо отримані навички. Адже Стамбул (місто де живуть і навчаються хлопці), місто з 20 млн населенням, то ж є де розгорнутися і обов’язково є ті, кому потрібна допомога.» – зауважує Онур.

🧡 ВБФ «Деполь Україна» щиро дякує Molekül Hakan та Onur Arslan за такий теплий відгук та волонтерство в нашому Фонді. Бажаємо успіхів у навчанні та чекаємо в гості. Двері нашого Фонду завжди відкриті для Вас!
А також дякуємо NGO “Мultikultiua” за плідну співпрацю, а саме, за таких волонтерів!

джерело: ВБФ “Деполь Україна”